i

Používáme cookies, které nám umožňují personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti. Brouzdáním na tomto webu s tím souhlasíte.
Více informací zde.

Rozumím

+420 467 467 467

Jsme tu pro Vás: Po - Pá 7:00 - 20:00 | So 8:00 - 16:00

0
Košík je prázdný.

Ochrana osobních údajů

Vážíme si Vaší důvěry, a proto věnujeme mimořádnou pozornost a největší bezpečnostní standardy tomu, abychom chránili vaše osobní údaje před neoprávněným použitím.

Vaše objednávka a osobní údaje jsou chráněné technickými bezpečnostními systémy a dodatečnými oprávněnými metodami. Tyto platí jak pro přenos dat, tak pro jejich uchovávání na našich serverech. Internetový obchod www.modino.cz je provozován největší tradiční zásilkovou společností na našem území CEMOD-CZ s.r.o.

Provedením objednávky souhlasíte s manuálním i automatizovaným zpracováním poskytnutých osobních údajů, a to pro obchodní a marketingové účely, zejm. pro vyřízení objednávky, zasílání katalogů a marketingových akcí, pro uzavření smlouvy o poskytnutí revolvingového úvěru, pro vydání úvěrové karty MAGNET, k platbě kartou Aura, společnosti CEMOD - CZ s.r.o., IČ 25629662, Dělnická 390, 532 36 Pardubice, na dobu neurčitou. Též souhlasíte se zpracováním osobních údajů prostřednictvím pověřených třetích osob a s předáním údajů jiným správcům. Uvedením e-mailové adresy nebo čísla mobilního telefonu vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Máte právo souhlas kdykoli písemně odvolat, nebo jej neudělit při zpracování objednávky, právo na přístup k osobním údajům a jejich opravu, jakož i další práva dle § 21 zák. č. 101/2000 Sb., zejm. právo požadovat vysvětlení či odstranění závadného stavu.

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Přihlašte se k odběru novinek a získejte slevu 125 Kč CHCI SLEVU
Přihlášení
Registrovat
Zapomenuté heslo
nebo
Zapomenuté heslo